Monday, September 13, 2010

Kanarull šampinjonide ja ananassiga

Ühel õhtul revideerisin oma külmkapi sisu ja otsustasin olemasolevad toorained ära kasutada. Tulemuseks sain kaks erineva täidisega kanarulli. Sööki oli lihtne valmistada ning tulemuseks oli tervislik ja kerge õhtusöök, mis maitses hästi tervele perele, sest tänu Merevaigule jäi toit mõnusalt juustune.


4 kanafileed

1 punane sibul

200 g šampinjone

4 viilu kompottananassi

4 sl Merevaiku

riivjuustu

soola

sidrunipipart

Lõika kanafilee lahti nii, et ainult üks pikem serv jääks kahte fileepoolt ühendama. Haamerda liha õrnalt õhemaks. Maitsesta mõlemalt poolt soola ja sidrunipipraga ning määri igale fileele vähemalt supilusika täis sulatatud juustu. Täidise tegemiseks kuumuta pannil õlis sibul klaasjaks, lisa seened ja prae kergelt läbi, maitsesta soola ja pipraga. Tõsta pann tulelt ja sega juurde hakitud ananass. (Soovi korral raputa ka täidise sisse riivitud juustu). Tõsta täidis fileele Merevaiguga kaetud poolele ja keera rulli. Rullid aseta õliga määritud ahjuvormi, raputa üle riivjuustuga. Küpseta 200 kraadi juures 20-30 minutit, kuni liha on küps.

No comments:

Post a Comment