
1 pott Frillice salatit
250 g kirsstomateid
100 g valget redist
2 keedetud muna
1 karp (ca 180 g) tuunikala vees
3 viilu ciabattat
oliiviõli
1/2 sidruni mahl
sool
sidrunipipar
kalamaitseaine sidruniga
Ettevalmistuseks keeda munad, nõruta kala sõelal. Krutoonide tegemiseks lõika ciabatta kuubikuteks, määri käed õliga ja sega saiatükid kergelt läbi, korda tegevust. Seejärel aseta saiakuubikud ahjuplaadile ja rösti ahjus kergelt pruuniks. Aseta kaussi tükkideks rebitud salat, viilutatud redis ja poolikud tomatid. Maitsesta soola ja sidrunipipraga. Seejärel lisa puhastatud ja tükeldatud muna, nõrutatud tuunikala. Maitsesta pealt kergelt kalamaitseainega. Viimasena lisa krutoonid. Kastmeks segasin oliiviõli ja sidrunimahla. Vala kaste salatile, sega kergelt läbi ja serveeri kohe (et saiakuubikud läbi ei vettiks).
No comments:
Post a Comment