Ausalt öelda olen ammu mõelnud, et võiks proovida kuidagi erinevaid tuunikala konserve ära kasutada. Ideedeks on olnud pastaroad, aga nüüd tegime ühe sõbrannaga koos kalast hoopis salatit ja tulemus jäi väga mõnus, seetõttu on see toit viimasel ajal koha leidnud meie lõunasöögi laual.
1 pott Frillice salatit
250 g kirsstomateid
100 g valget redist
2 keedetud muna
1 karp (ca 180 g) tuunikala vees
3 viilu ciabattat
oliiviõli
1/2 sidruni mahl
sool
sidrunipipar
kalamaitseaine sidruniga
Ettevalmistuseks keeda munad, nõruta kala sõelal. Krutoonide tegemiseks lõika ciabatta kuubikuteks, määri käed õliga ja sega saiatükid kergelt läbi, korda tegevust. Seejärel aseta saiakuubikud ahjuplaadile ja rösti ahjus kergelt pruuniks. Aseta kaussi tükkideks rebitud salat, viilutatud redis ja poolikud tomatid. Maitsesta soola ja sidrunipipraga. Seejärel lisa puhastatud ja tükeldatud muna, nõrutatud tuunikala. Maitsesta pealt kergelt kalamaitseainega. Viimasena lisa krutoonid. Kastmeks segasin oliiviõli ja sidrunimahla. Vala kaste salatile, sega kergelt läbi ja serveeri kohe (et saiakuubikud läbi ei vettiks).
Saturday, December 18, 2010
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment