Suvine ja kerge söök, mis maitseb eriti hästi kui on tehtud noorest kodumaisest kapsast ja serveeritud värske kartuliga. Hakklihana kasutan vahel 100% veiseliha (lahjem tulemus) ja vahel 50-50 veise-sealiha (natuke rammusam tulemus). Talvel ma seda toitu kodus eriti ei tee, kuna talvine kapsas on puisem ja maitsetum. Tundub, et lihtsuses peitud võlu, sest meie pere lastele meeldivad just sellised söögid, kus pole liiga palju erinevaid komponente ja laps saab aru, mida ta sööb.
1 (punane)sibul
500 g meelepärast hakkliha
1 väiksem kapsas
õli
soola, pipart
vett
Haki sibul ja lõika kapsast ribad. Kuumuta pannil õli ja prae sibul klaasjaks, lisa hakkliha ja pruunista (tee hakklihast pannilabida abil väiksed tükid). Lisa kapsas ja kuumuta kergelt läbi. Lisa vett ja hauta kuni kapsas on pehme (üleliigse vee võib lõpus ära valada). Maitsesta soola ja pipraga ja serveeri värske kartuliga.
Wednesday, July 6, 2011
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment