Thursday, December 11, 2014

Võileivatort suitsukana ja virsikutega

Kiirelt ja kergelt valmiv võileivatort, millele suitsukana ja virsik annavad mõnusa mahlasuse ja hea meki.


2 pakki röstsaia

800 g suituskana (fileed või kintsuliha)

1 purk (825 g) virsikukompotti

8 sl hapukoort

8 sl majoneesi

karrit

soola

musta pipart

Kaunistamiseks:

300 g ürtidega toorjuustu

paar paprikat või muud meelepärast

Lao alusele 3 x 3 viilu röstaia (enne eemalda neilt ääred). Täidise tegemiseks haki kana ja virsikud väikestest tükkides, lisa hapukoor, majonees, maitseained ning sega ühtlaseks massiks. Laota saiaviiludele kiht täidist. Siis lao uuesti kiht saia ja kata ülejäänud täidisega. Lao veel kiht saia ning kata tort toidukilega ja tõsta järgmise päevani külmkappi. Enne serveerimist kata tort pealt ja külgedelt toorjuustuga ning kaunista näiteks paprika (või virsiku) tükkidega.

No comments:

Post a Comment