Thursday, June 30, 2016

Grillitud kanafilee apelsini-sidruni marinaadis

Selle aasta esimene katsetus uue marinaadi vallas, siiani olen jäänud truuks juba proovitud variantidele, aga nüüd tuli tuju millegi uuega katsetada. Kasutada võib nii fileed kui kintsuliha, mina tegin seekord viimasest ja tulemus jäi mõnusalt mahlane ning marinaad andis parajat sidruni-apelsinimaitselist särtsu.


ca 500 g kanafileed või kintsuliha

1 apelsin

1 sidrun

2 küüslauguküünt

värsket basiilikut

3 sl oliiviõli

meresoola

Sega marinaadiks kokku riivitud apelsini koor ja mahl, riivitud sidruni koor ja poole sidruni mahl, hakitud küüslauk, basiilik ning oliiviõli. Maitsesta meresoolaga. Tõsta liha marinaadi, sega käega läbi ja pane vähemalt 4 tunniks külmkappi maitsestuma. Grilli kana ja serveeri värske salatiga.

No comments:

Post a Comment