Sunday, May 7, 2017

Röstitud leib vürtsikilu ja munaga

Selle võileivaga tuleb mul meelde vahva seik ühest õhtust sõbrannadega. Nimelt istusime Komeedi kohvikus ja tellisime kamba peale hunniku erinevaid kooke, mida kõik siis degusteerida said. Mingi hetk arutasime sõbrannaga, et süda läigib ja tahaks midagi soolast, pulli pärast lappasime menüüd ja kui mõlemad nägime, et valikus on kiluleib uputatud munaga, siis olime müüdud ja tellisime õhtusöögi lõpetuseks veel kiluleiba. Muidu pole ma kuigi suur kilu austaja ja ise koju olen seda ostnud vaid loetud korrad, aga vot kord paari aasta tagant tuleb mingi isu peale ja nii ka seekord. Seega sai pühapäevaseks hommikusöögiks tehtud kiluga võileiba, kus kõrvalosades on: juust, muna, majonees, avokaado ja rukola.



2 viilu leiba

võid

2 viilu Gouda juustu

2 keedetud muna

majoneesi

4 vürtsikilu fileed

1 avokaado

rukola

(soovi korral riivitud parmesani või goudat)

Rösti leib ja määri võiga. Aseta leivale viil juustu, viilutatud muna ja määri munale majoneesi. Seejärel lisa kilu, viilutatud avokaado ja punt rukolat. Soovi korral raputa peale riivitud parmesani.

No comments:

Post a Comment