Friday, January 28, 2011

Sealiha-lillkapsawok

Käisime külas ja sõime mõnusat woki sealihast. Proovisin mõned päevad hiljem ise ka kodus järgi ja leidsin, et tegemist on väga hea (õhtu)söögiga: kiirelt valmiv, tervislik ja maitsev muidugi ka. Wokile võib peale raputada ka maapähkleid, mul olid need kodus isegi olemas, aga kui toit valmis sai, läks kohe söömiseks ja pähklid ununesid sootuks. Woki kõrvale serveerisin jasmiini riisi.




500 g sea välisfileed

1/2 lillkapsast

1 suurem paprika

1 suvikõrvits

1 punane sibul

2 küünt küüslauku

1/2 sl punast karripastat

3 sl magusat tšillikastet

3 sl austrikastet

(maapähkleid)

Lõika sealiha, paprika ja sibul ribadeks, lillkapsas väikesteks õisikuteks ning tükelda suvikõrvits ja küüslauk. Küpseta liha ja aedvilju kuumal wok-pannil õlis (kui üleliigset vedeliku tekib, siis kalla see ära, muidu on tegemist keetmisega). Lisa karripasta ja mõlemad kastmed, sega kiirelt läbi ja serveeri.

No comments:

Post a Comment