1 pakk suuri vahvleid
4 pakki Kalevi iiriseid
175 g võid
Võta selline pott või kopsik, mille põhja asjad väga lihtsalt kinni ei hakka (mina kasutasin teflonkattega anumat) ja sulata väiksel tulel või. Lisa jupphaaval iirised ja sulata seni (pidevalt segades), kuni segu on saavutanud ühtlase konsistentsi. Aseta üks vahvliplaat alusele ja kata õhukese iirisekihiga, vajuta kergelt peale teine plaat. Korda tegevust seni, kuni vahvlid ja iirisesegu otsas on. Aseta maius minimaalselt 3 tunniks külmkappi tahenema.
Selle maiustusega seoses tuleb kohe laspsepõlv meeld:P Tõeline nostalgia magustoit.
ReplyDeleteMilliseid iiriseid kasutasid, kas iirisekomme?
ReplyDeleteIirisekomme jah, olid äkki Kalevi Toffee omad.
ReplyDelete