Minu jaoks ühe viimase aja mõnusamaid leide on juustutäidisega tortellinid, mida seekord kasutasin sellise toitvama salati tegemiseks. Kõik ülejäänud sündis toidutegemise käigus, seega võib endale meelepäraseid komponente lisada ja vähem lemmikuid ära jätta. Salatile annab kindlasti palju juurde kaste, sest tortellinid ja pesto juba käivad kord käsikäes.
125 g juustutäidisega tortelline
110 g toorsuitsupeekonit
½ suvikõrvitsat
jupp porrut
½ pakki ruccola-lollo rosso salatimixi
250g kirsstomateid
250 g mozzarella kirsse
2-3 sl oliiviõli
1 sl valgeveiniäädikat
1 sl rohelist pestot
soola, sidrunipipart
Keeda tortellinid soolaga maitsestatud vees ja nõruta külma vee all. Haki toorsuitsupeekon, koorimata suvikõrvits ja porru tükkideks ja prae pannil kergelt läbi. Aseta kaussi salat, poolitatud tomatid ja mozzarella kirsid, seejärel nõrgunud tortellinid ja jahtunud peekoni-suvikõrvitsa-porru segu. Kõige peale vala kaste, selleks sega kastmeained väiksemas kausis eelnevalt kokku. Maitsesta soola ja sidrunipipraga.
Friday, April 15, 2011
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment