Kergelt valmiv pirukas, kus ei koonerdata millegagi. Piruka põhi peabki vähe paksem olema, aga väiksemasse kui 26 cm läbimõõduga vormi ma seda teha ei soovitaks (siis peaks koguseid vähendama). Et ahjuplaadi täis pirukat saata, tuleks kogused lihtsalt kahega korrutada.
Põhi:
250 g võid
1 dl suhkrut
2 muna
1,5 dl jahu
2 sl maisitärklist
1 tl küpsetuspulbrit
Kate:
4 suurt õuna
1,5 sl suhkrut
1,5 tl kaneeli
Vahusta või ja suhkur. Lisa pidevalt vahustades munad. Sega hulka omavahel segatud jahu, maisitärklis ja küpsetuspulber. Aja tainas ümaras võiga määritud pirukavormis laiali (vähemalt 26 cm läbimõõduga). Koori, puhasta ja viiluta õunad. Lao õunaviilud tainale ja puista üle suhkru-kaneeli seguga. Küpseta 200 kraadi juures ca 30 minutit.
Wednesday, September 7, 2011
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment