Thursday, December 3, 2009

Paneeritud kohafilee

Sain sõbrannalt kohafileed ja nuputasin tükk aega, mida sellega teha, kas pista mingi kastmega koos ahju või praadida. Lõpuks leidsin sellise idee, et paneerida kala suvikõrvitsaga, tulemus sai väga mahlane ja kuna kala ise on suht maheda maitsega läks toit hästi peale ka lastele.



4 kohafileed

soola

musta pipart

paneerimiseks jahu

1 suvikõrvits

1 muna

4 sl riivitud parmesani juustu

1 sidruni riivitud koor

õli

Maitsesta kohafileed soola ja musta pipraga. Veereta mõlemalt poolt jahus. Riivi suvikõrvits jämeda riiviga. Klopi hulka muna, parmesan ja sidrunikoor. Kuumuta pannil õli. Kasta kalafileed mõlemalt poolt taignasse ja prae pannil kuldpruuniks (mõlemalt poolt 5 minutit). Serveerisin kartulipüree, toorsalati ja külma kastmega.

No comments:

Post a Comment