Üks kerge ja kreemjas püreesupp. Supi sisse sobivad hästi krevetid ning kõrvale värske ciabatta.
400 ml vett
400 ml kookospiima
1 porru
3-4 porgandit
3-4 kartulit
½ topsi lõhe-krevetimaitselist Extra light Merevaiku
200 g kooritud krevette
oliiviõli
soola
sidrunipipart
Kuumuta poti põhjas oliiviõli ja lisa sinna viilutatud porru, prae kergelt läbi. Lisa vesi ja kookospiim ning lase segu keema. Lisa kooritud ja tükeldatud kartul ja porgand, hauta kuni köögiviljad on pehmed. Tõsta pott tulelt ja lase supp saumiksriga ühtlaseks püreeks. Maitsesta soola ja sidrunipipraga ning sega hulka sulatatud juust, kuumuta tulel juustu sulamiseni. Tõsta supp kaussidesse ja puista peale krevette ning soovi korral ka maitserohelist.
Wednesday, November 17, 2010
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment