
Antud kogustest saab sellise kausitäie.

4-5 suuremat kartulit
3 muna
250 g vorsti või sinki
1/2 pikka kurki
200 g konservherneid
200 g konservporgandeid
soovi korral 1 hapukas õun)
250 g hapukoort
150 g majoneesi
soola
rohelist sibulat
(tomat)
Keeda kartulid koos koorega pehmeks (ära üle keeda) ja jahuta. Keeda munad kõvaks (10 minutit), jäta külma vette jahtuma. Lõika vorst ja kooritud kurk kuubikuteks. Koori kartulid ja munad ning tükelda samuti kuubikuteks. Nõruta herned ja porgandid sõelal. Sega hapukoor ja majonees ühtlaseks kastmeks. Sega suuremas kausis kartuli- , muna- , vorsti-, kurgi-, porganditükid, herned ja kaste kokku ning maitsesta soolaga. Kaunista rohelise sibula ja tomatiga.
No comments:
Post a Comment