Olen teinud kanasuppi ka lihtsalt fileest, ent kintsuliha tundub siiski kõige pehmem ja mahlasem osa kanast, seega eelistan ikkagi viimast. Antud supi juures võtab kõige kauem aega puljongi keetmine, ülejäänud valmib juba väga kiirelt. Lastele maitses ka väga hästi, isegi porru läks kaubaks. Supp on tänu puljongile ja makaronidele päris toitev.
2 kanakoiba
ca 2 liitrit vett
oliiviõli
porrut
3 porgandit
ca 100 g spagette või väikseid makarone
200 g külmutatud rohelisi ube
tilli
soola, musta pipart
Lõika kanakoivad (mitte poolkoivad) pooleks ja keeda vees kuni liha on küps (vajadusel tõsta vaht kulbiga ära). Samal ajal tükelda kooritud porgandid ja porru (kasutasin natuke rohelist kui ka valget osa). Kuumuta porgandeid ja porrut pannil õlis mõned minutid, kuni nad natuke klaasjaks ja pehmemaks muutuvad. Tõsta valmis kanatükid puljongist välja ja vala porgandi-porru segu potti, keeda seni, kuni porgand on enam-vähem pehme. Samal ajal puhasta kanaliha ja lõika sellest väiksemad tükid. Seejärel lisa supile pisikesed makaronid ja hakitud till. Viimastena lisa külmutatud oad ja kanatükid ja keeda veel paar minutit. Maitsesta soola ja pipraga.
Tuesday, May 17, 2011
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment