Viga, mida ma köögis pidevalt teen, aga kuidagi parandada ei suuda on see, et koguseid ma kirja ei pane ja nagu tavaliselt üritan ka nüüd pea 2 nädalat hiljem välja nuputada, mida ja kui palju ma toidu sisse panin. Seega kogused on hinnangulised ja tuleb vastavalt oma maitsele korrigeerida. See siin on üks hea ja lihtne leivamääre, mida on mõnus pühapäeva hommikul värskelt valmistada ja süüa.
4 muna
3-4 sl kodujuustu
3-4 sl toasooja võid
3-4 sl Salvesti kerget majoneesi
soola
sidrunipipart
hakitud maitserohelist
Purusta keedetud ja jahtunud munad kahvliga peeneks, lisa juurde kodujuust, toasoe või ja majonees, sega läbi. Maitsesta soola ja sidrunipipraga. Serveerimisel raputa peale hakitud rohelist sibulat, tilli või murulauku.
Monday, March 28, 2011
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment