Tuesday, November 22, 2011

Maasika-biskviittort "Lumivalgeke"



Et tordi pildi osas mulle enam sõnaõigust ei anta ja neiud teavad ise täpselt, mida nad tordile tahavad (õnneks nende arvamused kattuvad siiani), siis sisu osas tegin seekord hoopis sellise otsuse, et küpsised asendasin 3 biskviitpõhjaga ja puuviljade asemele kasutasin maasikaid, aga kreem jäi siis samaks: vahukoor-kohupiimapasta-valge šokolaad. Pealmiseks kihiks endiselt õhukeseks rullitud martsipan.

3 comments:

  1. Väga ilusad ja vahvad tordid!
    Tahaksin küsida, kas sa kasutad martsipani all ka vahukoor-kohupiimapasta-valge shokolaadi kreemi, mitte ei pane, et kate "ära ei ujuks" tordi pealt? Kas eelmisel päeval/õhtul valmis tehtud tort on järgmisel päeval ka ikka ilus - pole kuskilt vedelikku välja ajanud või "ära ujunud"? Või peaks tegema sama päeva hommikul?
    Evelyn

    ReplyDelete
  2. Panen õhukese kihi kreemi ka martsipani alla jah, nö "liimiks" :D. Vabalt võib tordi eelmisel päeval valmis teha ja joonistada, ma olengi seda viimasel ajal praktiseerinud, siis rapsimist vähem ja pole siiani midagi ujunud või uputanud :D.

    ReplyDelete