Valisin sellise suure plaadipiruka, kuna seekord oli vaja rohkem inimesi ära toita. Pirukas on hästi kerge ja sobib suurepäraselt lõigata väikesteks kuubikuteks, et neid siis suupistetena serveerida. Läksin lihtsama vastupanu teed ja kasutasin valmis lehttaigent, seetõttu oli pirukategu lihtne ja kiire.
Põhi:
500 g lehttainast
Täidis:
2 grillkanakoiba
1 suvikõrvits
2 paprikat
soola
musta pipart
5 dl maitsestamata jogurtit
4 muna
6 dl riivjuustu
Vooderda suur ahjuplaat lehttaignaga ja hoia külmas. Lõika kanaliha ja köögiviljad tükkideks. Kuumuta köögivilju pannil väheses õlis madalal kuumusel 5 minutit. Laota katteained tainale ja riputa peale soola ja pipart. Klopi munad jogurtiga, maitsesta soolaga ja vala täidisele. Riputa peale riivjuust ja küpseta 200 kraadises ahjus 30 minutit.
Thursday, March 26, 2009
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment