Põhi:
250 g võid
250 g kodujuustu
525 ml jahu
0,5 tl soola
1 tl suhkrut
Kate:
1-1,5 kg värsket kapsast
200 g riivjuustu
4 muna
250 ml hapukoort
1 tl soola
1 tl suhkrut
hakitud tilli
Sega kodujuust, toasoe või, jahu, sool ja suhkur ühtlaseks tainaks, pane see veidikeseks külma. Haki kapsas peeneks ja hauta väheses vees poolpehmeks, maitsesta soola, suhkru ja tilliga. Nõruta kapsas sõelal kuivaks, siis suru tainas ahjuplaadi põhjale ja äärtele ning jaga nõrutatud kapsas ühtlaselt tainale. Puista üle riivjuustuga. Sega munad ja hapukoor ja vala ühtlaselt kattele. Küpseta 200 kraadises ahjus 20-30 minutit.
No comments:
Post a Comment