Lasanjesid on sadu variante, kuid argiõhtuteks teen tavaliselt hästi lihtsat ühe kastmega lasanjet. Tulemus on siiski maitsev ja itaaliahõnguline.
12 lasanje plaati
1 sibul
500-600 g hakkliha
3 sl jahu
700 ml piima
500 g Pomi tomatipastat
250 g riivjuustu
värsket basiilikut
kuivatatud basiilikut
õli
soola
musta pipart
Pruunista sügaval pannil õlis sibul ja hakkliha. Lisa jahu ja sega kiiresti läbi, lisa piim ja lase kaste keema, seejärel lisa tomatipasta ja kuumuta veidi. Maitsesta soola, pipra ja basiilikutega. Viimasena sega hulka ca 1/5 riivjuustust, sega kuni juust on sulanud. Seejärel võta ahjuvorm ja laota põhja kiht kastet, seejärel kiht lasanje plaate, tee niiviisi veel 3 korda, viimaseks kihiks jäta samuti kaste, raputa see üle järelejäänud riivjuustuga. Küpseta 200 kraadi juures 30-40 minutit.
Thursday, April 23, 2009
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
aitäh idee eest! õhtusöök päästetud:).
ReplyDeleteHehee....palun-palun.
ReplyDelete