Võtsin kunagi selle retsepti pereöögist, aja jooksul olen seda toitu mugandanud oma maitsele vastavaks, kui nüüd originaaliga võrdlema hakkasin, siis ega esialgsest palju järel olegi. Toitu võib teha erinevate seentega, aga enda lemmikuks on jäänud siiski šampinjonidega variant. Ideaalne argiõhtusöök, kuna valmib ligikaudu veerandtunniga.
250 g penne pastat
200 g šampinjone
2 küüslauguküünt
2 dl kohvikoort
75 g sinihallitusjuustu
75 g parmesani juustu
õli
musta pipart
soola
Pruunista kõrge äärega pannil õlis seened, lisa peenestatud küüslauguküüned. Maitsesta soola ja pipraga. Lisa koor ja sinihallitusjuust, sega kuni juust on sulanud. Seejärel lisa enamik riivitud parmesanist ja sega kuni kastme keemiseni. Keeda kastet pidevalt segades veel paar minutit (kuni kaste pakseneb). Kastme valmistamisega samal ajal keeda pasta. Viimasena vala pasta kastmega kokku ja sega hästi läbi. Jaga roog taldrikutele ja puista üle järelejäänud parmesani juustuga. Serveeri toorsalatiga.
Thursday, April 30, 2009
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment